KOFFIE AMBACHTELIJK GEBRAND IN GENT
Filter
Blend Box
Vier blends, vier karakters, één kilo koffieplezier. Met Melange Rimbaud haal je een all-rounder in huis die chocolade en caramel weet uit te balanceren met lichte fruittoetsen. Dit level-headed huwelijk tussen Colombia en Ethiopië houdt niet voor niks al 20 jaar stand. Luigi is de nonkel met volle body en furieus Italiaans temperament . Perfect voor je espresso. Iets zoeter is’t karakter van de Wiener Melange. Denk milk & cookies. Denk espresso. Of French press, pourquoi pas. Django is dan weer muziek in een mok, geproduceerd op de Reinhardt farm en goed voor een heel natuurlijke koffie met zoete, jazzy ondertonen.  
Vanaf € 23,50
Specialty Box
Geen vier windstreken, maar in deze specialty box vind je wél ’t beste van twee befaamde koffie-continenten. De Del Rio Coco komt uit Nicaragua en proeft als geen ander als Centraal-Amerika met z’n noten van chocolade, citrus en groene pepers. Iets noordelijker – en iets hoger boven de zeespiegel ook – vinden we Guatemala met z’n Jilotepeque uit San Martin. Een 100% Arabica blend die heel gebalanceerd citrus met zoete chocolade en koekjes weet te mengen. Mooi middenin ligt Honduras. De Liquidambar gedijt in vulkanische, tropische ondergronden. Je proeft karamel en amandelen, maar ook een heerlijk fruitige abrikoos. We verlaten Midden-Amerika voor Afrika. Onze Daanisa Guji komt hoog uit Ethiopië en smaakt als bessen in een kopje. De verfijnde neus haalt er bovendien nog hints van jasmijn en vanille uit.  
Vanaf € 45,00
Vaderdagpakket: Vandekerckhove, Stroom & Holy Cow
Is je vader ook verzot op koffie, bier of chocolade?  Dan is dit het perfecte cadeau. Dit pakket bevat een Heilige Drievuldigheid van: koffie, bier en chocolade. Wat is er  hier nu zo speciaal aan?  Elk product bevat onze overheerlijke koffie. Bij Stroom Brouwerij gingen ze aan de slag met het infuseren van bier met de Ethiopische Guji koffie. Met als resultaat een blonde hazy coffee IPA.Bij Holy Cow vermengden ze dezelfde Ethiopische Guji met cacaoboter tot een overheerlijke koffie-chocoladelat. De fruitigheid van de koffie matcht perfect met de Indische cacaoboter. Heb je al een cadeautje voor Vaderdag, haal dit pakket gewoon voor jezelf of geef het cadeau aan iemand anders. 
€ 24,00