KOFFIE AMBACHTELIJK GEBRAND IN GENT
Filter
Bio-ontkalker
Bio ontkalker espressomachine
€ 18,50
Cafiza 566gr Cleaning Powder urnex
Reinigingspoeder voor espressomachine
€ 19,00
Cafiza E31 Tablets
Cafiza is één van de meest bekende professionele cleaners voor volautomaten en pistonmachines. De reinigingstabletten verwijderen met groot gemak koffieaanslag middels blindfilteren of via de opening voor snelfilter koffie. - Koffieaanslagverwijderaar voor uw machine - 100 tabletten
€ 29,00
Grindz Urnex Reiniging molen
Reinigingstabletten Koffiemolen
€ 29,00
Jura Ontkalkingstabletten 3 x 3
Kalk is de grootste vijand van alle huishoudelijke apparaten die leidingwater verbruiken. Om de levensduur van uw koffiemachine te verlengen heeft JURA een ontkalkingstablet ontwikkeld die kalk verwijdert en uw machine ontziet. Altijd perfect koffiegenot dankzij TÜV-gecertificeerde hygiëne JURA-koffiemachines werden als uiterst hygiënisch beoordeeld door de onafhankelijke, internationale keuringsinstantie TÜV Rheinland. Deze beoordeling bewijst dat JURA-onderhoudsmiddelen - die exact zijn afgestemd op de elektronisch gestuurde programma's - garant staan voor TÜV-gecertificeerde hygiëne, voor elke JURA-koffiemachine. Kalk: stoorfactor en smaakbederver Bij het verwarmen van water zet zich kalk af. De door kalk vernauwde leidingen leiden tot langere verwarmingstijden waardoor meer energie verbruikt wordt. Het kan zelfs leiden tot een complete uitval van de machine. Kalk is echter niet alleen schadelijk voor uw volautomaat, het beïnvloedt in negatieve zin ook het koffiegenot. Een kleine hoeveelheid kalk is goed voor de koffiesmaak, maar een teveel ervan geeft het water een nare bijsmaak. Bovendien verhindert het een optimale ontplooiing van de koffiearoma's, deels als gevolg van de fluctuerende watertemperatuur.
€ 12,00
Jura Ontkalkingstabletten 36st
Om de levensduur van uw koffiemachine te verlengen heeft JURA een ontkalkingstablet ontwikkeld die kalk verwijdert en uw machine ontziet.Altijd perfect koffiegenot dankzij TÜV-gecertificeerde hygiëne JURA-koffiemachines werden als uiterst hygiënisch beoordeeld door de onafhankelijke, internationale keuringsinstantie TÜV Rheinland. Deze beoordeling bewijst dat JURA-onderhoudsmiddelen - die exact zijn afgestemd op de elektronisch gestuurde programma's - garant staan voor TÜV-gecertificeerde hygiëne, voor elke JURA-koffiemachine.
€ 50,00
Ontkalker Durgol Universal
Ontkalker.  Zeer effectief, materiaalvriendelijk en veilig.Durgol. Het Zwitserse origineel tegen kalk
€ 12,50
Urnex Scoops Espressomachine reinigingsborstel
Reinigingsborstel espressomachine
€ 13,50