Cookie voorkeuren
Diese Website benutzt Cookies, die für den technischen Betrieb der Website erforderlich sind und stets gesetzt werden. Andere Cookies, die den Komfort bei Benutzung dieser Website erhöhen, der Direktwerbung dienen oder die Interaktion mit anderen Websites und sozialen Netzwerken vereinfachen sollen, werden nur mit Ihrer Zustimmung gesetzt.
Configuratie
Functioneel vereist
Deze cookies zijn noodzakelijk voor de basisfuncties van de webshop.
Advanced Cart
Alle cookies aanvaarden
Alle cookies weigeren
CSRF-Token
Cookie instellingen
Geselecteerde shop
Individuele prijzen
Klant-specifieke caching
Klantenherkenning
Session
Valuta wissel
Comfortfuncties
Deze cookies worden gebruikt om de surfervaring te optimaliseren. Bijvoorbeeld aan de hand van klantenherkenning.
Notities
Analytisch & Tracking
Partnerprogramma
Toestelherkenning
Product met succes toegevoegd.
De productie van zwarte thee bestaat altijd uit vier stappen: verflensen, rollen of kneden,...meer
De productie van zwarte thee bestaat altijd uit vier stappen: verflensen, rollen of kneden, fermenteren en drogen. Door het kneden komen er sappen vrij die na aanraking met zuurstof gaan oxideren. Oxidatie zorgt voor de zwarte kleur en de typische smaak. Het proces is te vergelijken met het proces dat een appel bruin maakt eens die geschild is. Zwarte thee is minder gevoelig aan hoge temperaturen dan de groene thee. Het kan best bereid worden met water van ongeveer 90°C en een infusie van ongeveer 4min.
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Yunnan Black"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.