KOFFIE AMBACHTELIJK GEBRAND IN GENT

Hario V60 Dripper Ceramic Red VDC-R

€ 25,00

Maat
Productnummer: VDC-R.1

V60 rood Keramiek

De HARIO V60 dripper kan fantastische smaakvariaties creëren. U kunt de smaak aanpassen aan verschillende voorkeuren door de zetmethode aan te passen, terwijl u zorgt voor een goede extractie van heerlijke smaak en aroma uit de koffiebonen.

Met de HARIO V60 kun je heerlijke koffies uitproberen en ontdekken. Het wordt gekozen door professionals in de frontlinie en gebruikt in meer dan 75 landen.

V60 Feature 1: Kegelvorm

De kegelvormige dripper laat heet water naar het midden stromen, waardoor het langer in contact blijft met het koffiedik en zorgt voor een goede extractie van smaak en aromatische bestanddelen van koffie.

V60 Kenmerk 2: Spiraalribben

Wanneer de koffie verzadigd is, belemmeren de hoge ribben het uitzetten niet en ontstaat er een luchtlaag tussen het papier en de dripper. De gedraaide ribben voorkomen dat het papier aan de dripper plakt, waardoor het lucht doorlaat en de koffie voldoende kan uitzetten. Dit bevordert een vlotte doorloop.

V60 Feature 3: Onderaan een grote opening 

Onderaan  de dripper is er een grote opening voorzien. Door de schenksnelheid te wijzigen, kunt u koffie zetten met uw favoriete smaak, sterker of lichter.